Ez agydaganat vagy valami más komoly?
Figyelt kérdés
Fáj a jobb halántékom fölött körülbelül és a homlokom a jobb felöl de a fejem kulönböző pontjaiban is szokott fájni hányingerem is van néha mellette rángatoznak az izmaim és bizseregnek mitöl lehet? Nagyon nagyon félek2021. jún. 25. 15:36
11/14 A kérdező kommentje:
Voltam sürgösségin.. májusban mikor annyira bizseregett a fejem meg olyan volt mint aki álomban van hallottam amit mondtak de nagyon fura volt le se tudom irni.. akkor covidos voltam tüdőgyuszival. Ez nem hiszem csak migrén sose volt ilyen.. pedig régebb nagyon fejfájos voltam ami megszünt egészen eddig..
2021. jún. 25. 16:09
12/14 anonim válasza:
egyértelmű hipochonder vagy nem hinném hogy ilyened lenne..
13/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tul gondolom nem is tagadom de tenyleg nem tapasztaltam ilyen fejfajast nagyon borzalmas és mellette minden mas fajdalmat is erzek lelkileg is nem megoldast varok. Nem Magyarorszagi vagyok egy kis varosban elek ahol az orvos tudomany se fejlett kb megse vizsgalnak az orvosok szarnak az emberre foleg az en hazi dokim..
2021. jún. 25. 17:15
14/14 anonim válasza:
Megiszol naponta 3 liter vízet?
Nekem is volt, hogy majdnem egy hónapig fájt a fejem, s az orvosmondta, hogy ha nem iszok elég folyadékot, akkor ne csodálkozzak. Meg az időjárás is nagyban befolássolja ezt, szóval attól is lehet.
Ha a háziorvosod nem törödik veled, akkor el kell menni egy másikhoz egy nayobb városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!