Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Előfordulhat, hogy Crohn-beteg...

Előfordulhat, hogy Crohn-beteg vagyok, de nem fogyok?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta vannak hasi panaszaim, sokat faj a hasam. Olyan öt éve van, hogy már hasmenés is rámjön random és olyan fél éve durvult be olyan szinten, hogy akármikor rámjöhet a hasfájás, puffadás, hasmenés és erősek nagyon a bélmozgásaim is. Nemrég már véres is volt és nyálkás a székletem és nagyon sokat faj a hasam alul jobb oldalt így elmentünk dokihoz aki azt mondta, hogy krónikus belgyulladasom van, ami valószínűleg hat éve állandóan elmegy és visszajön és most nagyon be durvult. Nemsokára megyünk gyomor tuktozesre meg minden fele vizsgálatra. Azt mondták lehet Crohn beteg is vagyok, de azzal fogyas is jár, és én nem fogyok. Lehetek ettől meg az? Valaki volt már így?

19l

2021. jún. 25. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy fasza, az orvosoknak fingjuk sincs az egészhez, azt mondják Chron vagy IBS, megetsz haza, diagnosztizáltunk, kész.
2021. jún. 25. 20:04
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
Ne legyél igazságtalan, kedves 11-es. Hidd el, a dokik mindent megtesznek, ami emberileg lehetséges. Csak amikor ők jártak egyetemre, az autoimmun betegségek felismerése, urambocsá' kezelése jószerivel ismeretlen terület volt. Igazából 2015-től fordult a kocka, de azt még a British Medical Journal is kijelenti, hogy egy-egy új ismeretnek 17 év kell, hogy bekerüljön az orvosi protokollba.
2021. jún. 26. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Szóval szerinted is igazam van :)

Mas szakmákban elvárt a folyamatos tanulás.

Az orvosoknál sajnos nem.

Csak a pökhendi tekintélyelvűség amit magukra szednek az egyetem, a gyakornokság és a rezidens évek alatt. Mire valaki orvos lesz, már legtöbbször alkalmatlan a feladata elvégzésére, annyira beszűkül agyilqg. Tisztelet a kivételnek, vannak értelmes orvosok, csak nagyon nagyon kevés.

2021. jún. 26. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan orvoshoz kell menni, aki ért ért is hozzá. Remélem nem házi orvoshoz mentél...
2021. jún. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!