Nem merem elmondani a szüleimnek hogy begyulladt a lábujjam. hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
úgy kezdődött az egész hogy beszakadt de úgy hogy leesett a fél körmöm. ennek 3 éve, egy évig szenvedtem vele próbáltam gyógyítani de sikertelenül, eljutottunk a sebészetig. egy évig jó is volt, de múlt nyáron újra begyulladt utána azt hazudtam neki hogy meggyógyult de ez nem így volt, odáig jutottam hogy nem merek mezitláb lenni itthon. hogy mondjam el neki?2021. jún. 21. 00:22
11/15 anonim válasza:
10!
Ez igaz, de azért ahhoz elég gáz szülőnek kell lenni, hogy egy begyulladt lábujj miatt szekállják a gyereket
12/15 A kérdező kommentje:
azért nem mondtam el nekik mert így is sok dolguk és gondjuk van, olvastam hogy az oxi-tól jobb lesz, ha pár napon belül nem javul akkor muszáj lesz elmondanom, csak nem akartam hogy aggódjanak
2021. jún. 21. 22:29
13/15 anonim válasza:
Akkor szenvedj ha ilyen gyökèr vagy
14/15 anonim válasza:
Azért ez nem a világ vége. Simán lehet többször ilyen. Nekem vagy tízszer volt. Ez ilyen.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. elmondtam, voltunk orvosnál de addigra nagyjából lement a gyulladás az oxi-tól. kivágtak egy kis darabot és már szépen gyógyul
2021. jún. 24. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!