Ez mi lehet mitől van ez velem?
Figyelt kérdés
KB 1 hónapja kezdődtek a problémáim, egyébként egy vidám ember voltam világ életemben szeretem dolgozni tanulni és minidg boldog voltam... De utóbbi egy hónapban furcsa dolgok történtek velem és nem tudom mik ezek.. Eléggé zűrzavaros gyermek korom volt apa anya nélkül nőttem fel elég zűrzavaros családdal nagy anyám nagy apám nevelt.. De utóbbi időben túl sokat stresszeltem idegeskedtem de beteges szintén alvás zavarok voltam nálam, állandó nyomás munka helyi elvarasok és össze szakadt rám minden... Azóta állandóan szomorú vagyok, ideges ingerlékenység, ürességet érzek belül mint ha nem éreznek semmit sem, egyáltalán nem vagyok boldog semminek sem látom értelmét, egész nap csak fekszem, negatív gondoltaim vannak negatív érzésekkel, semminek nem tudok örülni egyáltalán, ragodok sokat sok dolgon túl gondolom ami még nagyon aggaszt hogy a családom iránt sem érzek úgy semmit sem, a párom iránt sem semmit sem, mint ha nem lenne fontos nekem ok kerülöm nekik a tarsagat is inkább magamban szeretek lenni de amikor jobban vagyok akkor már jól érzem magam velük... Egyáltalán nem tudom mi történik velem mint ha el tűnt volna a jó kedv a szeretett a mosoly és az ilyen dolgok munka helyen is szerettem mindig is bizonyítani de már nincs bennem bizonyítási vagy sem, utóbbi időben elég sötét gondolataim vannak... Ez mi lehet ez az egész mert már nem tudom mi történik velem valami segítséget kérem....es igen alvás zavarok is vannak nálam van amikor órákkal hamarabb kellek fel mint szoktam de ez állandósult mi lehet a probléma?2021. jún. 19. 13:15
1/2 anonim válasza:
Depresszió. Eléggé gyakori és ismert dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!