Normális, hogy derék becsípődés helyét 3 hét múlva is érzem?
Figyelt kérdés
Életem első ilyen becsípődése volt, 2-3 nap fekvés, 2-3 nap nagyon óvatos mozgás, izomlazító, stb után elmúlt a hasító fájdalom. De érzem a helyét, nem olyan, mint előtte, úgy ficereg. Elmúlik ez, vagy örökre így marad?2021. jún. 19. 10:14
1/3 anonim válasza:
Nem lesz olyan, tapasztalat sajnos.
2/3 anonim válasza:
Nekem télen csipődött be először, 3 hét múlva múlt teljesen el, de azóta sajnos egyre gyakrabban becsípődik
3/3 anonim válasza:
1-es vagyok: igen, az első óta velem is rendszeresen előfordul. Olyankor azonnal le kell feküdnöm és a térdeimet a mellkasomhoz húzni. Így elkerülöm a napokig tartó fekvést, és gyorsabban rendbe is jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!