Hogyan kaphattam el a HPV vírust?!
És a párod is negatív volt mikor összejöttetek?
Mert gyakran csak vírushordozók az emberek és nincs tünetük, ha a párod hordozza a vírust akkor te elkaphatod tőle.
Egyébként a csecsemők az anyjuktól is elkaphatják születésnél, vagy a párod elkaphatta egy korábbi partnerétől is.
Én aggódnék..
Eddig nem lappang.
Ha jól emlékszem pont egy ilyen esettel bukott le egy vőlegény a házasság előtt,amiről az oktató szülésznőm mesélt. Én biztos elbeszélgetnék a párommal. De kérdezd meg a dokidat ő mit gondol erről.
Nyilvanos wc, kozos borotva hasznalat, stb.Neten is fent van , de a nogyogyaszom is elmondta, hogy ez pont nem csak szexualisan terjed.
"A fertőzés átvitelének feltétele a közvetlen bőr-bőr, bőr-nyálkahártya kontaktus, melyre nagyrészt nemi együttlétek során adódik lehetőség, de hétköznapi kontaktussal sem kizárt az átadása (bőrfelületek érintkezése, közös tárgyhasználat, pl. törölközőhasználat)."
"Előfordulhat az is, hogy a korábban condylomával kezelt beteg tünetmentes periódusban adja át partnerének a hordozott HPV-t. Az elváltozások kezelése ugyanis nem szünteti meg a vírus hordozását."
Szia,
Manapság a prostituáltak körében nem divat az óvszer használat, (mivel mostanra már több a prosti, mint a kuncsaft, ezért nem csak "árverseny" van a lányoknál, hanem vannak olyan lányok is, akik úgy hirdetik magukat, hogy ők gumi nélkül bevállalnak mindent) úgyhogy ez lehet az egyik kézenfekvő megoldás.
A másik megfejtés az lehet, hogy nem csak Te vagy egyedül az életében, hanem lehetne neki egy másik "kapcsolata" is, innen is simán elkaphatta.
Én rákérdeznek konkrétan, hogy mi a helyzet, legyen őszinte, ha már konkrétan kitett téged egy ilyen nyavalányak. Ha bevallja, hogy igen, félreléptem, akkor onnantál már a Te döntésed, hogy maradsz mellette-e vagy sem.
Mindenesetre ha nekem lenne egy ilyen barátnőm (fiú vagyok), bármennyire is szeretném, kérdés nélkül kidobnám a francba, hiszen nők körében - ha jól tudom - a HPV akár meddőséget is okozhat; Ennyire felelőtlen emberrel pedig nem szeretnék közös jövőt tervezni.
Hiába szavaztok le, 5 évig nem lappang tünet nélkül. Vagy félrement valaki,vagy volt tünet csak nem vette észre..
Gondolom más után nem törölközik/ borotválkozik,bár én a férjemével sem szoktam..
7
Értem,de te meg azt nem érted,hogy 5 évig semmi jele nincs,a lánynak soha nem volt,5 év alatt a a fiúban benne volt már előjött volna..
Tudom mi a hpv, rengeteg faja van,a sima ajakherpesz meg a szemölcs is az, de egyik sem lappang 5 évig ha már valakiben benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!