Ma voltam háziorvosnál, szívritmuszavart vettek észre, de végül azt mondták normális. Érdemes lehet utánajárni vagy ha azt mondták jó, akkor jó?
Vezetéshez mentem orvosi alkalmasságit csináltatni, orvost nem láttam csak az asszisztensek vizsgáltak (nagyon rutinosnak tűntek, akik értik a dolgukat). EKG-nál nagyon megijedt az egyikük, de elvileg megmutatta az orvosnak és azt mondta rá, hogy jó. Mondta, hogy biztos izgulok, meg keveset iszok.
A vérnyomásom normális volt (pedig orvosnál magas szokott lenni), pulzusom elég magas (100+, nyugodt állapotban alacsony szokott lenni).
Kb. egy éve készítettek egy másik EKG-t, amikor beiratkoztam oda, akkor nem mondta az orvos, hogy gond lenne.
Kicsit megijedtem, hogy mi van, ha valami gond van a szívemmel és legyintettek rá :/ 23 vagyok
Sajnos nem kaptam meg :/
Ja és nem vagyok 100%-ig biztos, hogy jól rakták fel a csipeszeket. Nem tudom, hogy az számít-e, de elég pici ágy volt, pont mellette az ablak és ahogy leraktam a kezem a csuklómon lévő csipesz feljebb csúszott (mármint nem körbeölelte a csuklóm, hanem belecsípett).
Ilyen is előfordul, de akkor abban az elvezetésben lesznek műtermékek. Szerintem akkor ez történhetett, és a többi elvezetésben minden normális volt, és nem látták értelmét megismételni.
Megjegyzem, azért szerintem illendő lett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!