Mitől büdös a fejem?
Sziasztok! 21 eves fiu vagyok, es nagyon izzados. Foleg a honaljamnal, akar telen-nyaron tudok izzadni. Ratalaltam szerencsere a solutio antisudorica-ra, viszont az orvosom figyelmeztetett hogyha elkezdem hasznalni, akkor az izzadasom mas helyen lesz eroteljesebb.
Na es ez a fejemnel jelent meg, ugyanis kb fel evig hasznaltam a honaljon a szert, aztan az izzadasom atment a fejemre, es azota rendesen bűzölög a fejem. Mit csinalhatnek szerintetetek? Kenes sampon nem valt be. Vagy lehet nem is emiatt budos a fejem? Apolt es igenyes vagyok, surun mosok hajat, nem is a higeniarol lenne itt szo.
Tulajdonképpen megválaszoltad a saját kérdésed, ez a "solutio antisudorica" az ok nyilván.
Ne használj vegyszereket. Mosd sűrűn a hónaljadat, esetleg a szőrt vágd le ott.
Véletlenül nem halak a csillagjegyed? Ismered a mondást: Fejétől bűzlik a hal.
Viccet félretéve a elborult bélflóra, vagy a bőrön túlszaporodott gomba tud bűzös verítékezést okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!