Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől büdös a fejem?

Mitől büdös a fejem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21 eves fiu vagyok, es nagyon izzados. Foleg a honaljamnal, akar telen-nyaron tudok izzadni. Ratalaltam szerencsere a solutio antisudorica-ra, viszont az orvosom figyelmeztetett hogyha elkezdem hasznalni, akkor az izzadasom mas helyen lesz eroteljesebb.

Na es ez a fejemnel jelent meg, ugyanis kb fel evig hasznaltam a honaljon a szert, aztan az izzadasom atment a fejemre, es azota rendesen bűzölög a fejem. Mit csinalhatnek szerintetetek? Kenes sampon nem valt be. Vagy lehet nem is emiatt budos a fejem? Apolt es igenyes vagyok, surun mosok hajat, nem is a higeniarol lenne itt szo.

#stressz #budosfej
2021. jún. 6. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen megválaszoltad a saját kérdésed, ez a "solutio antisudorica" az ok nyilván.

Ne használj vegyszereket. Mosd sűrűn a hónaljadat, esetleg a szőrt vágd le ott.

2021. jún. 6. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem de használj szereket. Borotváld le és használj alumínium mentes dezodort. És pamut pólókat vegyél fel. Sztem max 3 év és elmúlik. Simán lehet h még "fejlődik" a tested
2021. jún. 6. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
*se
2021. jún. 6. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Mar egy ideje nem is merem hasznalni, abba bizok hogy egyszer csak elmulik, de mar lassan 1 eve tart ez a “budos fej”.
2021. jún. 6. 16:00
 5/10 Senior Séf ***** válasza:

Véletlenül nem halak a csillagjegyed? Ismered a mondást: Fejétől bűzlik a hal.

Viccet félretéve a elborult bélflóra, vagy a bőrön túlszaporodott gomba tud bűzös verítékezést okozni.

2021. jún. 6. 16:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha tegyük fel gombáról van szó, valamilyen terméket tudnátok ajánlani?
2021. jún. 6. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
BMI-d ?
2021. jún. 6. 20:59
 8/10 A kérdező kommentje:
19,87
2021. jún. 6. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nizoral sampont próbáld ki
2021. jún. 11. 10:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Update: a nizoral sampon ennyi ido utan csokkentette a gombat a fejemen, igy mar nem csap meg az a budos hajszag mindennap mikor felkelek.
2021. jún. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!