Fáj a vállam. Mihez kezdjek?
Sziasztok, egy jó fél éve elkezdett fájni a bal vállam. Emlékszem, első alkalommal odanyúltam, kicsit megnyomkodtam, és nem is foglalkoztam vele. Mondom, boztos ráfeküdtem, attól fáj, de pár nap és majd biztos elmúlik.
De sajnos nem múlt el☹️
Egyre erősebben kezdett el fájni. Eleinte főleg munka után éreztem brutális fájdalmat. Nem tudtam öltözködni, feküdni, bevásárolni, zuhanyozni..stb.,. Aztán ahogy telt az idő....már nem csak nap végén: de kora reggel, munka előtt is azt éreztem leszakad a karom. Nem bírtam felemelni a karomat. A munkámat sem tudtam elvégezni(hazaküldtek😢).
Majd Táppénzre mentem 2hétre. Traumatológus írt fel gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító gyógyszert, krémet, tapaszt.
Visszamentem dolgozni. Közben szedtem a gyógyszert, este krémeztem, nappal tapasz.
Egyre jobban fájt... 2hetet bírtam dolgozni.
Most újra elmentem táppénzre mert konkrétan úgy fáj a vállam, hogy nem bírom felemelni.
Az orvos elküldött 2hetes fizikoterápiára, de úgy érzem semmit nem fog segíteni......😢
Háziorvos azt mondta a gyulladás elmúlik 2hét alatt.
A traumatológus azt mondta, hogy mivel folyton terhelve van nem tud meggyógyulni, és visszatér a gyulladás.
Mit tudnátok javasolni, kihez tudnék fordulni ezekkel a panaszokkal? Vagy mihez kezdjek?
Befagyott váll szindrómának hívják. Olvass utána.
De ehhez nem traumatológus kell, hanem ortopédia, vagy reumatológia.
Igen olvastam erről a betegségről...Tüneteim szinte ugyanezek.
akkor a következő utam az ortopédia lessz😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!