Mitől van ez velem állandó szorongás, nyugtalanság mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Állandó szorongás.. Nyugtalanság állandóan stressz van bennem nem is tudom folyamatosan mint ha nem is tudom nyomás lenne rajtam ok nélkül fekszek nem jó ülök sem jó sehogy sem jó.. Mi lehet a gond?2021. máj. 30. 18:53
1/4 anonim válasza:
Sokat unatkozol. Én is állandóan szorongok, ha nem kötöm le magam valamivel. Azért egy pszichoterápia nem árthat.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként bipoláris depresszióm van.. Haloperidol Richter 1,5 mg szedek állítólag ez is állhat a háttérben
2021. máj. 30. 19:46
3/4 Senior Séf válasza:
Az alvásod rendben van? Mert ha azzal is gond van, akkor valószínű, hogy mellékvesekéreg érintettség állhat a háttéren.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát az alvasaom nem valami eget rengető de szerintem olyanom nincs.
2021. máj. 31. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!