Milyen bőrbetegség hasonlíthat a bőrgombára, ami nem az?
Már 2 hónapja vannak a felsőtestemen, combomon piros pöttyök. A felszínből kiemelkednek, vörösek. Kezdetben kicsik, vörösek, mint egy szúnyogcsípés, majd elkezdenek nőni, kiszáradni és hámlani. Nem egybefüggő területeken vannak, egymástól 4-5 centire jöttek ki.
1 hónapja voltam bőrdokinál, Travocortot kaptam, gomba diagnózissal. Kenem is szorgosan, már 4 hete, de csak jönnek is elő újak. A krém hatására elkezdtek kiafakulni, picit összébb menni, nem hámlani, de teljesen el nem tűntek.
Aztán jött a hidegzuhany, mert vettek mintát, és azt mondja a dokinő, hát ez mégsem gomba. :D
3 hét múlvára kaptam újabb időpontot másik orvoshoz. :D
Nem értem, miért hat valamelyest a krém, ha elméletileg nem gomba. Most akkor kenjen még 3 hétig megint (úgy hogy a krém leírása szerint 2 hétig lehett volna eleve használni:D ), vagy mit csináljak?
Az előző dokinő viccen kívül semmi instrukciót nem adott, csak hogy menjek másik orvoshoz. Hát kösz.
lehet rühatka
a krém azért használ valamennyit mert gyulladáscsökkentő is van benne
Ágyi poloska?
Tök jó, hogy mintavétel volt és kiderült nem gomba, de akkor mi volt az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!