Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fáj a fejem?

Mitől fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Már egy hete tart hogy elalvás után 2 óráva(mindig pontos) arra ébredek hogy nagxon fáj a fejem néha még enyhe hányingerem is van.pánikbeteg vagyok és szedek rá gyógyszert is én erre gondoltam először de utána olvastam és még agytumort is ír.mitől lehet ez és nektek volt e már?
2021. máj. 29. 04:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért fáj a fejed, mert a szíved túl nagy.

[link] 1:01

2021. máj. 29. 04:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Az agytumor csak egy lehetőség. Nem hallottam még ilyenről, így rákerestem. Ha erről van szó, mindenképpen ki kell vizsgáltatni.

[link]

Mondjuk ha nem erről, és nem múlik el, akkor is. A fejfájás okát mindig ki kell deríteni. Egyrészt azért, mert lehet, banális dolog okozza, és akkor feleslegesen ne kelljen vele szenvedni. Másrészt komolyabb betegség tünete is lehet.

2021. máj. 29. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!