Fülzsíros füllhallgató?
18 éves vagyok, rendszeresen tisztálkodom, mosom a füleimet is kívülről amennyire lehet fürdésnél, használok fültisztítót is de csak óvatosan hogy ne beljebb lökjem a dolgokat.
Mégis ha zenét hallgatok tiszta fülzsír lesz a fülhallgató, vagy ha a fülembe nyúlok akkor is fülzsírt szedek ki. Nagyon gáz amikor valaki közösen akar velem zenét hallgatni a buszon és úgy adom neki vissza a fülhallgatót. Mi lehet ez? Mit csináljak? Ez az állapot már nagyon régóta fent áll. A fülem nem fáj stb nem váladékozék, nem érzek gyulladást.
Ez teljesen ember függő, orvos is mondta már nekem, hogy ez nem betegség, vagy hasonló. De van, akinek több fül zsírt termel a füle. Én is ilyen vagyok sajnos, akár minden nap tisztíthatom, szörnyen néz ki a fülesem. Nem hiszem hogy barmit is lehet ezzel kezdeni, a sűrű, alapos tisztitason kívül.
16/L
Ez természetes.
De inkább ajánlom a fejhallgatót ha nem akarsz egy jó kis tinnitust kapni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!