Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Székrekedés,Teltségérzet,Hasi...

Székrekedés,Teltségérzet,Hasi fájdalom?Többi lent.

Figyelt kérdés
múlthéten szombaton volt egy hasi görcsöm avagy fájdalmam éjjel.Ez 30-40 perc elteltével megszűnt.Azóta fájdalmam nemvolt de olyan furának érzem azóta a gyomromat és az elmúlt 4-5 napban elég kevés székletem volt.Ma reggel volt a legtöbb az elmúlt napokban.De még mindig úgy érzem nem az igazi.Ha valamennyi is volt akkor ez nevezhető székrekedésnek?Tapasztalat bárki ilyet?Sajnos az elmúlt 1-2 évben pánikbetegségem miatt nagyon magambazárkóztam és sokat üllök azóta is.Most fogok pszichogushoz menni illetve előtte kevés folyadékot fogyasztottam.az elmúlt 3 napban kezdtem bele a változásba és fogyasztok minnél több folyadékot.A kérdés az lenne,hogy ezek közrejátszhattak a dolgokban?Amit még tudni kell hogy eléggé ráparázok a dolgokra ha bármi fáj akkor beképzelem hogy az szar továbbra is.Valaki volt hasonló helyzetben?Értelmes válaszokat szeretnék kapni illetve ha valaki volt akkor a gyógymódját is eltudja mondani milyen úton és miként változott meg?
2021. máj. 27. 22:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? :D
2021. máj. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!