Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a megállapított betegségre...

Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:

Ha a megállapított betegségre azt mondják a szakorvosok, hogy örökletes akkor a beteg összes gyermeke örökölni fogja vagy csak az egyik és a testvérei hordozók lesznek?

Figyelt kérdés
Nekem örökletes betegségem van és ezért lemondtam a saját gyermek lehetőségéről,de gondoltam azért itt megkérdezem,hátha olvassa egy orvos vagy más egészségügyben dolgozó.

#örökletes betegség #Ritka betegségek öröklődése
2021. máj. 24. 12:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az új válaszokat is és #9 megkérdezhetem Öntől,hogy mi baja van azzal,hogy ide jöttem ezt megkérdezni?

Egyébként pedig azt szeretném elmondani, hogy nekem sajnos több betegségem is van,de ez az ami miatt aggódok.

2021. máj. 24. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak semmi értelme, mert az önjelölt genetikusok, akik életükben nem hallották még a domináns meg recesszív öröklődés kifejezést, és egy gimis genetikai feladatot sem tudnak megoldani, majd jól megszakértik a dolgot és fals infót kapsz ahelyett, hogy szakemberektől konkrét és helyes választ kapnál...
2021. máj. 24. 18:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves #12 válaszoló,azt eddig is tudtam hogy lehetnek néhányan a válaszolók között, akik nem vagy csak kicsit tudnak helyes válasszal segíteni,de sajnos én bizonyos okokból nem tudok most elmenni orvoshoz és az interneten megtalálható Orvos válaszol rovatokat csak néha tudom felkeresni,de köszönöm szépen az ismételt őszinte választ.
2021. máj. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!