Tarkón 1-2 ujjnyi kiterjedésű, néha viszkető, néha "tünetmentes", évek óta ugyanakkora, ugyanott levő, néha hámló pirosas folt mi lehet?
Néha napokig, hetekig gyakran viszket, máskor hetekig nem viszket, vagy csak erősebb izzadás hatására. Hámlást eddig csak a viszketős időszakban tapasztaltam. Együttéltem vele, a bőr érzékenységére gondoltam vagy hogy őszintén szólva gyakrabban kellene hajat mosnom (amúgy viszketős időszakban hajmosás után azért valamivel jobb).
Olyasmi, mint a pikkelysömör. Létezik, hogy a pikkelysömör kezeletlenül se romlik néhány év alatt? Létezik, hogy a pikkelysömör néha kezeletlenül is szinte már eltűnik egy időre?
Jelenleg nem viszket, eszembe se jutna. Nagy nehezen körbefotózgattam (mert két tükörrel is nehezen látható a mérete és a helye miatt), enyhén piros és van 2 kis körömnyi korpaszínű hámlás is benne. De tényleg csak enyhén piros.
Igazából ha az ember valamelyik tünetének utánanéz a neten, általában azt találja, hogy mindjárt meghal... Én most pont azt találtam, hogy bármi is ez, enyhének tűnik nálam.
Eléggé félek a betegségektől, kezelésektől, mellékhatásoktól.
Ha tényleg a legvalószínűbb, pikkelysömör, azt ilyen súlyosság esetén tényleg csak krémmel kezelik?
Igen, volt kérdésem, de azt nem jó irányból közelítettem meg illetve azóta átnéztem a képletet.
Most jutottam el bőrgyógyászhoz, mert az államira lényegében nem sikerült, a magán meg ehónap óta elérhető a munkáltatóm által.
Seborrhea - ez is autoimmun, ha jól tudom. Kaptam oldatot rá, mintha már most jobb lenne. Valóban tünetes időszakban kell majd használni pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!