Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatta a merevedési...

Mi okozhatta a merevedési zavarom?

Figyelt kérdés
Üdv. 23 éves vagyok. Merevedési zavarom egy hónapja kezdődött. Nagyon felkavarta az életem. Remélem itt valaki tud segíteni hogy mi lehetett mögötte mert még most se az igazi de javult valamennyit a dolog. Szóval eggyik alkalommal nem sikerült felállítanom önkielégítés közben és utána nagyon összement. 3 napig ugyanabban a szokatlan összehúzódott állapotban volt. Szerintem éjszaka se történt semmi. Elmentem az urológushoz aki azt mondta lelki eredetú a dolog. Másnap reggel merevedéssel ébredtem, de amikor elkezdett megtelni vérrel éreztem hogy a vér préselődik mintha szűkebb lenne az ér. Azóta nem tapasztaltam ezt. Volt azóta teljes értékű merevedésem, de még mindig gyakran csak félmerev. Szóval a kérdésem hogy ezt az "összehúzódást" mi okozhatta? Meg mitől lehet ez a visszaesés a működésében. Sose tapasztaltam még ilyet. Volt olyan hogy nem állt fel egyszer kétszer de az elmúlt. Az év minden napján rendben működött eddig.

2021. máj. 19. 18:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!