Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3éve Scippa 20mg ot szedek,edd...

Trooper2 kérdése:

3éve Scippa 20mg ot szedek,eddig jó volt de most már nem. Orvosom Rexetin 20mg ot irt fel de egyik nap még scippa másik nap meg már azt kellett szednem. Pár napja szedem de nem vagyok valami jól. Ez a scippa elvonása vagy az uj gyógyszer?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm válaszotokat

2021. máj. 18. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindkettőtől lehet.

A Scippa-t fokozatosan, pár hét alatt kellett volna csökkenteni. Ha a "nem vagyok valami jól" alatt megvonási tüneteket (pl. szédülés, hányinger, fejfájás, alvászavar, szorongás...) értesz, akkor ez emiatt van.

Ha a hangulatodra gondolsz, akkor a Rexetin-nek kell minimum 2 hét hogy kifejtse a hatását.

2021. máj. 18. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt énis kérdeztem a Dokitol hogy egyik naprol a másikra váltással nem e lessz baj, azt mondta nem! Hát Fejfájás meg ilyen áramütésszerű érzésem van fejmozgatáskor! De akkor ez szerinted elmulik majd?
2021. máj. 18. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik antidepresszánsról a másikra áttérni lehet egyik napról a másikra.
2021. máj. 18. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
2# Ezek is az elvonási tünetek közé tartoznak. Igen, biztos hogy elmúlnak, de beletelhet 1-2 hétbe.
2021. máj. 18. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. máj. 18. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!