Mire utalhat ha mostanában sok problémám? (24l)
Nem tudom hol élsz, de Székesfehérváron van egy nagyon jó nőgyógyász.
Dr Schandl Károly. Van magánrendelése is, de kórházban is elérhető. Nálunk több mint 40 éve hozzá jár mindenki. Mindig megoldott mindent.
Ezt a gombás vagy vírusos dolgot hamar meg kell szüntetni!
Utána esetleg beszélhetnél egy pszihológussal. Szerintem segítene.
Hát a fenéktáji problémád tipikusan aranyér. Nekem is most jott ki 2 honapja, épp 30as szulinapomra. En is detto sokat ulok, viszket, dudor, nehezen tudom kitorolni. Vegyel a neten ilyen O alaku ulo párnát, vannak minden féle kitomottek, vagy felfujhatosak is, és ulj azon. Úgy a segglyukad a levegoben lesz és csak a farodon fogsz ulni. Az nekem nagyon sokat segít. Igaz van amelyik kemény, és meg kell tanulni rajta ulni, mert valamelyik nyomja a seggem vagy elol a combom, de ha találsz jot, nagyon sokat segít. Utána a viszketés is szinte totál elmulik.
Huvelyi problémáidra sajnos nem tudok szolni férfiként, de legalább jobbulást kívánok. Sajnos anno az exem is hasonlo volt, mindig volt valami huvelyi baja, fertozés, folyás, stb. Ugy hogy megértlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!