Le lehet egyedül szokni az alkoholról?
Aki már avval,kell és fekszik,annak már segítség kell.
A többi csak kényelmessége,miatt nem szokik le .
Ritka amikor egyedül sikerül. Akár rossz hatása is lehet a hirtelen alkoholmegvonásnak.
Legtöbb esetben szakemberrel megy. Ha ő akarja. Csak akkor.
Háziorvostól tudtok indulni. Ő tudja tovább küldeni.
Te nem tudsz leszokni helyette. Iránymutatást adhatsz neki. Egy orvos nevét, egy telefonszámot, egy intézményt... de neki kell lépni.
A határidő szabása is fontos. Ha nem akarja akkor ennyi. Továbbiakban kidobott idő.
30 éve élek az alkoholista apámmal. Egészségem miatt nekem nincs más választásom...
4#
Töményeztél inkább vagy boroztál/söröztél?
Bocsi az offért de kíváncsi vagyok,mert jómagam is küzdöttem vele,és én olyan rémhíreket hallottam hogy a töményezés hosszú távon gyilkosabn,illetve nagyobb eséllyel okoz rákot(én is töményeztem)
5#
Megittam az árvák könnyét is. Menedzseralkoholistaként kezdtem a "pályafutásomat", a repipiák meg jellemzően nyugatról csempészett tömények voltak. De ez nem jelentette azt, hogy elszaladtam, ha sörözni vagy borozni hívtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!