Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, ülőmunkát végzek.

4 napja kezdődött, hogy a szegycsontom alatt, a gyomorszájamnál középen folyamatos nyomást érzek, mintha lenne ott valami. Ettől közvetlen balra a bordáknál. Korábban is észleltem ezt a problémát, de csak olyankor, ha sokat ettem vagy görbe pózban ültem.

Most már folyamatos az érzés, függetlenül attól, hogy éppen ettem e vagy sem, akár ülök, akár állok vagy fekszem. Emellett a gyomrom feszes, kemény és nagynak érzem, valamint ég. Étvágytalanságot nem tapasztaltam, éhségérzet van, de a teli érzés miatt nem mindig egyértelmű, hogy egyek e vagy sem.

Székletem sem hasmenés, sem székrekedés, a kettő között folyamatosan változik és a színe is változó.

2021. máj. 17. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
IBS,SIBO, rekeszizom sérv is lehet. Menj orvoshoz.
2021. máj. 17. 10:04
 2/3 Senior Séf ***** válasza:
100%
1-es jót írt. Én mindazonáltal egy Helicobacter teszttel indítanék.
2021. máj. 17. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Holnap doki.
2021. máj. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!