Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért hagyok ki betűket és...

Miért hagyok ki betűket és más betűt írok?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sok mindent elfelejtek (pl most néztem meg az órát hogy mikor vettem be az orvosságot már 10 perc múlva elfelejtettem hány órakor vettem be) ez csak egy a sok közül.A másik meg mikor írok a facebookon valakivel kihagyok betűket vagy pedig rossz betűt nyomok meg és nem azt a szavat olvasom ami oda van irva.43 éves férfi vagyok. Mitől lehet ez?
2021. máj. 16. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Kialvatlanság, folyadékhiány, tápanyaghiány. Ezek a leggyakoribb okok.
2021. máj. 16. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem figyelsz az apró részletekre. Ez mással is gyakran előfordul, ne aggódj.
2021. máj. 16. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem figyelsz oda eléggé, fáradtság, kimerültség miatt is van ilyen. Vagy lehet ez rossz látás miatt is.
2021. máj. 16. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez, vagy legalábbis nagyon hasonló. Pont ma volt velem, hogy ismerősömnek elkezdtem mesélni egy storyt ahol vele voltam.

Pl.: ha angolul gépelek, és nem figyelek eléggé más szót írok le, ami nem, hogy helyesen van leírva de még a mondatba is jó, csak a jelentésének köze sincs ahhoz amit akartam volna.

Ezzel csak az a baj, hogy én 18 vagyok:D. Gondolom a gyerekkorom miatt lehetek ilyen, már beletörődtem.

2021. máj. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!