Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5. napja megy a hasam, mitől...

5. napja megy a hasam, mitől múlhat el?

Figyelt kérdés

5. napja hígat és vizeset székelek, konkrétan a fenekemen pisilek.

Az aktív szén egy az egyben átfolyik rajtam. Enterolt, nospa-t szedek mellé , mert nagyon görcsöl a hasam. Szerintem a stressz miat lehet. Mivel tudom elmulasztani?

2021. máj. 14. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem mész el a háziorvosodhoz?

Egyél banánt, étcsokit.

2021. máj. 14. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Első körben azt kellene tudni, mi okozza. Stressz ilyen szinten nem csinál ilyet.
2021. máj. 14. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem úgy a 2. napon jutott volna eszembe felhívnom a háziorvosom...

Valószínűleg fertőzéses eredetű, amire 0 hatással lesz az Enterol meg a szén. A megfelelő antibiotikumot kellene szedned, amit a háziorvos javasol.

Covid miatt be se kell menned, e-receptre bemondás alapján fel fogja írni, esélyesen a ciprofloxacint.

2021. máj. 14. 09:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Naponta 600-800 kcal-t tudok jobb esetben bevinni, több egyszerűen nem megy le a torkomon.

Eddig kb rengeteget ettem mennyiségben is. Most nekiállok főzni, és mire kész lesz megundorodom a kedvenc ételeimtől. A háziorvosom nem különösképp foglalkozik vele, kb annyit mondott ,,majd elmúlik.”

2021. máj. 14. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha magadat akarod szívatni, mert túl nyuszi vagy ahhoz, hogy leordítsd az orvost a telefonba, az a te bajod. De semmilyen "elmúlós" hasmenés nem tart 5 vagy több napig, csak a gyógyszert igénylő fertőzésesek.
2021. máj. 16. 03:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!