Gyulladt fulek?
Sziasztok,kb 3 napja ment a bal fulembe egy kis kloros viz a jacuzziban. Masnapra elkezdett dagadni, szukulni, elkezdtem nyomast erezni es enyhe fajdalom is volt. Vettem be algopyrint 2x es ugy tunt jobb lesz. Az ejszaka folyaman tegnap rohamosan elkezdett romlani, nyilallo fajdalmat ereztem benne es valami valadek is tavozott. Ma viszont ijesztoen rossz, arra keltem, hogy MINDKET fulem borzalmasan be van dugulva, dagadva es KORLATOZOTTAN HALLOK.
Kicsivel tobb, mint 1 hete koltoztem uj varosba a baratom csaladjahoz, igy nem tudtam csak ugy elpattanni a hazidokimhoz, mert ugye nincs,a korhaz pedig fogalmam sincs merre. Ma mindenkepp eljutok orvoshoz,a kerdesem viszont az, ez valoban fulgyulladas lenne? Illetve nem kene minel elobb orvoshoz jutnom..? Nagyon aggodok es felek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!