Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Cukorterhelés diétàt műszakhoz?

Cukorterhelés diétàt műszakhoz?

Figyelt kérdés
Nem sztk hanem magánorvos, de szintén egy sablon vackot adott, figyelembe sem vette amit mondtam.7,5 volt a cukrom a cukorterhelésen.
2021. máj. 12. 14:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És ha ismerős kútba ugrik utána ugrasz?
2021. máj. 12. 19:53
 12/21 A kérdező kommentje:

11 azért ilyesmit ajánlás alapján szoktak választani, hiszen a városban ahol lakom van 20 ilyen orvos egyiknek sem mond semmit a neve, ezért egy ismerős akiről tudtam ez a baja , ajánlása alapján mentem.

Ha random választok az jobb??! Egyiket sem ismerem, most is csak ezt az egyet.... a név alapján meg nem lehet dönteni.

2021. máj. 12. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy rossz orvoshoz mentél. A városban a 20 közül mind sz.rt volna a szüneteidre. Mert orvoshoz mentél dietetikai problémával.
2021. máj. 12. 20:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem a kisujjamból szívtam ki, aki a betegséget megállapította ő is ezt mondta többek között ...h kiknek van magánrendelese ha gondolom. kérdeztem kit ajánl de ő azt mondta konkrétan nem emelne ki egyik kollégát sem. Érdeklődtem előtte. Hiaba próbáltok besàrozni, nincs igazatok ebben.
2021. máj. 12. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, orvos vagyok. Ha étrendet akarsz akkor nem orvoshoz kell menni. Pont. Vagy ha egyéni étrendet akarsz orvostól az nem 14 ezer lesz hanem 114 ezer.
2021. máj. 12. 20:47
 16/21 A kérdező kommentje:

15 Akkor az én orvosom kamuzott ... pedig nem jellemző rá, huszonéve járok hozzá, eddig mindig korrekt volt. Akit most ajánlottak nos nem jött be. Szerencsére nem vagyok képben orvosok terén, nagyon ritkán megyek. A 114 ezer kicsit brutális lenne, átlagban a díjak ahogy néztem 10-25 ezer között mozogtak. Nem Budapest,vidéki megyeszékhely. Nem is konkrétan azt vártam volna,hogy akkor szó szerint xd kaja 80gramm

Hanem gondolom más beteg is van aki ezzel a betegséggel műszakban dolgozik így gondoltam már vannak ez alapján tapasztalatok....

2021. máj. 12. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy évben van kb. két ilyen beteg igen.

Az étrenddel mint már írtam dietetikus foglalkozik. Egy orvosi magánrendelésen jó esetben van rád 30 perc, abba egyéni étrend írás nem fér bele.

2021. máj. 12. 21:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem egyéni étrendet szerettem volna mint írtam.Nem két ilyen beteg van, ne viccelj, orvos sem vagyok igyis jópárat tudok akinek ilyen problémája van.
2021. máj. 12. 21:06
 19/21 A kérdező kommentje:

Nagyon véded a mundér becsületét.... ha annyira nem oda tartozik a probléma, akkor érdekes a bejelentkezés során az asszisztense kb a bugyi méretemig kikérdezett, szinte neki is elmondtam a teljes panaszom, h mit szeretnék telefonon, akkor miért nem mondta azt: itt ilyesmivel nem foglalkozunk

Akkor??!! Itt valami nem kerek , de mindegy, tanulopénz megvolt.

2021. máj. 12. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Az asszisztens dolga az, hogy normálisan kikérdezzen, és nyílván nem fogja elzavarni a főnöke betegét.
2021. máj. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!