Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Cukorterhelés diétàt műszakhoz?

Cukorterhelés diétàt műszakhoz?

Figyelt kérdés
Nem sztk hanem magánorvos, de szintén egy sablon vackot adott, figyelembe sem vette amit mondtam.7,5 volt a cukrom a cukorterhelésen.
2021. máj. 12. 14:25
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Nem engedte kiírni eredeti formában a kérdést.
2021. máj. 12. 14:26
 2/21 anonim ***** válasza:

Mármint például 160 grammos diétát keresel, mert magas a cukrod? Kicsit kusza a kérdés.

Mit kellett volna figyelembe vennie az orvosnak? Mindegy, mikor dolgozol, munka közben is a lehető legpontosabban kellene tartani az időket és lassú és gyors szénhidrát kereteket. Előre összekészíteni minden nap a kimért ételeket.

2021. máj. 12. 14:32
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, de ez az elmélet.
2021. máj. 12. 14:36
 4/21 A kérdező kommentje:

Gyárban dolgozom, műszak szerint. Ezt el is mondtam neki, hogy hogy dolgozom mettől meddig mikor van szünet stb. Erre adott egy sablont aki számomra betarthatatlan. És nem állami orvos volt hanem magán, tehát fizettem érte még sem ért semmit. Nem értem miért volt ilyen, ma már rengetegen dolgoznak műszakban, ahol adottak a szünetek és a munkarend , nem mindenki olyan szerencsés, hogy a maga főnöke és maga osztja be az idejét.

Sablont én is eltudom olvasni neten, nem ezért fordultam orvoshoz hanem, hogy alakítsa át személyre.

2021. máj. 12. 15:05
 5/21 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok magán orvosnál ez a helyzet, hogy nem kapsz kiemelt figyelmet, hiába fizetsz. :(

Milyen orvos volt ez? Inkább dietetikusok foglalkoznak ennyire egyéni étrend összeállításokkal.

2021. máj. 12. 15:15
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Már bocs, de az étrended beállítása rohadtul nem orvosi feladat, azt meghatározza az orvos hogy mennyi kalória szénhidrát stb. legyen benne, de ennyi. Amit te szeretnél arra vannak a dietetikusok, ami egy külön szakma.
2021. máj. 12. 15:20
 7/21 A kérdező kommentje:

Belgyógyász orvos votl de kimondottan őt ajánlották ilyen problémával, úgy látszik másnak bevált.

Én még egyszer nem tudok 14 ezret kiadni, főleg hogy az sem biztos korántsem. Nekem ez sok pénz, akkor marad ez, ahogy most van. Csak felháboríto, hogy a beteget nem veszik figyelembe akkor miért fizetek?!! Szerintem ha panaszt mondok el igenis figyelembe kellene vennie.

2021. máj. 12. 15:55
 8/21 anonim ***** válasza:
Az hogy nem tudsz egy magánellátót kifizetni egyéni probléma. Az hogy rossz helyre mész a panaszoddal szintén. Belgyógyásznak nem feladata a diéta összeállítása.
2021. máj. 12. 17:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem rossz helyre mentem, ugyanilyen problémával rendelkező ismerősöm ajánlotta, neki bevált! Ha figyelnél leírtam. Valamint ezért is fizettem konkrétan 14 ezret tehàt ez sem igaz amit írtál ez az egyéni probléma duma. De nem szánok rá ennyit ismét ha ez is csak süketel, de amíg mondok figyelembe sem veszi.
2021. máj. 12. 18:09
 10/21 A kérdező kommentje:
Azért ne én legyek már rossznak beállítva ha amiért fizetek szeretném ha figyelembe vennék a panaszomat. Nekem ez sok pénz, megdolgozom érte és nem mindegy mire dobom ki.
2021. máj. 12. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!