Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Be vagy oltva,vagy be akarod...

Be vagy oltva,vagy be akarod magad oltatni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 10. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Igen,be vagyok
Nem,nem vagyok
Igen,be akarom
Nem,nem akarom
27 szavazat
 1/7 anonim válasza:
52%

Nagy állami cirkusz ez.

Kár is veszekedésbe folyni emiatt.

De annak van esze,aki nem veszi fel. Én sosem fogom. Az sem érdekel,ha emiatt a házból nem mehetek ki.

(Itt a faluban nem sokan élték túl a második oltást) erről ennyit.

2021. máj. 10. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Én se akarom beoltatni magam :D

Mivel eléggé értelmetlen szabályokat hoztak,nem bízok meg az oltásban.

2021. máj. 10. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

#2: Azért a 21. században a történelmi és biológiai ismereteink birtokában azt olvasni, hogy valaki nem bízik a védőoltásban, kissé vicces és elszomorító is egyben.

Különítsd el a kettőt! Igen, sajnos inkompetens kormányunk van, a szabályok között vannak idióta, egymásnak ellentmondóak, ez tény. De ez még nem kérdőjelezi meg a világ vezető tudósainak a szakértelmét.

2021. máj. 10. 15:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy nincs vírus vagy ilyenek 3-s,csak hogy ilyen értelmetlen szabályokat kitalálni,és úgy hogy a családban már voltak "covidosak" de én még se kaptam el mikor napi szinten érintkeztem velük. Én azért nem tenném magamba a vakcinát. És nem a védőoltásban nem bízok,hanem a Covid elleniben nem

Egyszerűen érdekelt,mennyien oltják be magukat :D

Eltudod mondani kedves 4-s,mi volt a gond a szavazással?

2021. máj. 10. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Én se fogom beoltatni magam, tudják mikor.
2021. máj. 10. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem és nem is fogom. Az immunrendszerem jó. Egészségem OK. Vitamint szedek, C, D, cink, multi. Ez megelőzi a súlyos lefolyást. Ennél több már felesleges. Aki beteges, az oltassa magát.
2021. máj. 10. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért van az,hogy akik nem oltják magukat normálisan írnak,akik viszont oltják magukat általában nem normálisan írnak és lepontoznak minket?xd
2021. máj. 10. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!