Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy elkaptuk a...

Lehetséges, hogy elkaptuk a COVID-t? Anyukámmal ma reggel óta ugyan azokat a tüneteket produkáljuk.

Figyelt kérdés
Tegnap is már kicsit furcsán éreztem magam de nem volt semmi más. Ma reggel már torokfájással ébredtem és köhögök is, fáradtság betegségérzés nincsen. Anyukámnak szintén fáj a torka, és neki van orr fújás is. Lehetséges, hogy COVID? Nem furcsa hogy azonos napon jött ki rajtunk? Szerencsére nekem csak egy hét múlva kezdődik a suli, szóval nyilván nem is megyek be.
2021. máj. 10. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teszteljetek
2021. máj. 10. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Sima megfázás is lehet.Nekem is volt ilyen és qvára nem voltam koronás mert - teszt volt.Ennyit erről.Nemcsak a korona van a világon és ezt nem bántásból mondom.Kérjetek tesztet a háziorvos orvos által márha ráér a nagy oltási mizéria közepette merthát én csak egy beutalót szerettem volna vmire és megkaptam hogy ő olt de végül persze megírta a beutalót nyilván hisz köteles ha olt ha nem olt
2021. máj. 10. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Nevetséges már ez az egész úgy ahogy van.Nem tudom meddig megy ez még de már véget érhetne ha megkapja mindenki az áhitott oltását.

2021. máj. 10. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
"ha megkapja mindenki az áhitott oltását." Ti tényleg nem vagytok komplettek...ok-okozati összefüggések, de mindegy.
2021. máj. 10. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a lényeg,az OLTÁS legalábbis ez az elfogadott nézet.Ez vet véget a nagy járványnak,nem?Nahát akkor mi a probléma?
2021. máj. 10. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt írja az ember amit hallani akar mindenki akkor is bele álltok mindenkibe.Nektek semmi sem jó,nagyon fura🤔🤷‍♂️Egyébként én a kérdésre is válaszoltam másokkal ellentétben.A kérdező levonja a megfelelő konzekvenciát és aszerint fog eljárni.Teszt kell,ennyi az egész és ki fog derülni koronásak e
2021. máj. 10. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!