Rettentően fèlek hogy embóliám lesz, és nem veszem észre a tüneteket. Aki tul élt embóliát elmondaná mit érzett előtte?
Úgy kezdődött hogy fájt a vállamtól az oldalamig. De borzasztó fájdalmam volt, majd meg bolondultam. Irány a háziorvos, küldött utologiara. Ott Vesekővel diagnosztizáltak.
2 hónapig kinlodtam vele.
Kórházba kerülés előtt, kb. 2 héttel jöttek a fáradások, a sok alvás igény. Köhögés előtte 1 hónapja kB.
Utolsó napokban már nem ettem.
Akkor vettek komolyan mikor vért köptem. Akkor aznap elmentem a haziorvoshoz, még akkornap a tüdőgondozóba. Másnapra kaptam időpontot, akkor csináltak röntgent de onnan már haza sem engedtek. Hívta a dr.nő egyből a rohammentőt, és azonnal vittek a Korányiba.
A CT után kiderült hogy mind a kettő tüdőmben embolia van. Plusz hozzá társult tüdőgyulladás, tele volt vízzel a tüdőm, és addigra kialakult egy szívizom gyulladás.
A Korányiba a Dr.nő azt mondta hogy valaki nagyon vigyázott rám, mert már rég halottnak kellene lennem ezekkel a tünetekkel.
Valamit érzel? Mit érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!