Normális, hogy ilyen rosszul vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, nem ide kéne írni, hanem orvossal konzultálni. De mióta tegnap beoltottak, durva tüneteket észlelek erős fejfájás, száraz köhögés, émelygés, gyengeség. Pfizert kaptam. Más is van így ezzel? Hamar jobban kéne lennem, mert hétfőtől érettségi :(2021. máj. 2. 00:41
11/13 anonim válasza:
teljesen természetes dolog, hogy nem érzed jól magadat utána, szép lassan kialakulnak benned az antitestek, dolgozik a szervezeted, ne aggódj, hétfőre jobban leszel, sok sikert az érettségihez :)
13/13 A kérdező kommentje:
#12 es igen, hála Istennek sokkal jobban! Köszi mindenkinek a segítséget, vagy aki írt! Ha más is igy van oltás után , az ne aggódjon, jobban lesz! Csak az első 2 nap nehézkes!
2021. máj. 3. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!