Mi lehet a probléma a szívemmel? Sürgős!
Figyelt kérdés
A szívemnél nyomást érzek. Nem az a tipikus mellkasi nyomás. Úgy érzem, mindjárt leáll a szívem. Nagyon furcsa :( Gyenge vagyok és kimerült. Semmihez sincs erőm. Olyan, minthogyha egy követ raktak volna a szívemre. Iszonyat nyom és fáj :( Talán idegi, de nem tudom mit tehetnék, szívritmuszavarom is van. Úgy fáj :( Még fiatal vagyok, nem akarok meghalni. Olyan, mintha a szívem sohasem pihent volna, és el van fáradva.2021. ápr. 30. 19:02
1/7 anonim válasza:
Ha a nyomás egyre erősödik és egyre jobban fáj, akkor a helyedben most mentőt hívnék.
2/7 anonim válasza:
A szív nem is pihet, tehát ne akard azt érezni, hogy pihen, mert akkor neked annyi. Amúgy biztos ráparáztál valamire és ennyi lehet a probléma vagy kimerültél a sok maszturbálásba és megterhelt vagy egyéb fizikai tevékenység fárasztott le.
3/7 anonim válasza:
Ismerős kérdés a napokban ugyanez fellet rakva ide. Menj orvoshoz ha nem kamu q kerdesed most rögtön.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
2021. ápr. 30. 19:13
5/7 anonim válasza:
Ha nyomást éreznél nem tudnál írni se. Nekem tegnap volt egy felső testi izomgörcsöm, ami mintha a szívemből jött volna. Meg nem bírtam mozdulni, mert úgy éreztem infarktust kapok ha megmozdulok. Kicsiket lélegeztem, markoltam a szívem, és feküdtem mozdulatlanul vagy 10 percig amíg elmúlt.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor is fáj a szívem környékén, és sokszor nyom, csak nem görcsszerűen.
#2 Kedves, mi mástól lehet, biztos a sok maszturbálástól.. Nem attól fáj.
2021. máj. 1. 15:48
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pánikroham vagy szívidegesség, vagy mi ez, de szerintem ezek sem tesznek jót a szívnek.
2021. máj. 1. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!