Furcsa a szívverésem, nem érzem magam jól. Mit csináljak?
Tegnap nyolckor megittam egy nagynkávét, hogy fentmaradjak tanulni. Egy körül már le szerettem volna feküdni, de nem tudtam megnyugodni, és nagyon vert a szívem, éreztem a torkomban is, szinte hányingerem volt tőle. De a gyors szívverést betudtam a koffeinnek. Csak másfél-két óra múlva tudtam elaludni, és előtte többször is kimentem pisilni, hogy kiürüljön a koffein. Végül sikerült elaludnom, de amikor reggel felébredtem, még mindig éreztem a szívdobogásomat. Akkor még nem furcsáltam, de most már furcsálom, és további tüneteim is vannak. Nagyon kényelmetlenül érzem magam, ideges vagyok, zsibbad a fejem, a mellkasom, a vállamnál, és sokszor érzem, hogy el szeretnék ájulni.
Tüneteim:
Gyors szívverés
Magas vérnyomás
Szédülés
Zsibbadás a fejben, melkasban, karban
Remegés
Kényelmetlen
Ideges
Érzem a szívdobogásomat
Torkomban is
A pulzusomat 42-46nak számoltam fél perc alatt, szóval olyan 90 körüli.
Mit csináljak? 18/f vagyok, anyám azt mondja majd elmúlik, de én aggódok, régebben is voltak esetek, amikor néhány másodpercre szabálytalanul vert a szívem,...és ez nekem túl sok véletlennek tűnik...
Hideg víz az arcomon tegnap este még segített, de most már nem...
Nem érzem magam jól...
Várjak még, hátha elmúlik, habár +14 óra alatt nem múlt el alvással együtt, sőt rosszabb lett, vagy menjek el valahová megnézetni? Hová? Ügyelet? Sürgősségi? Mentő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!