Szerintetek 5-6 millió Ft ember beoltotnal már nem lesz kötelező maszk viselése üzletekben?
A maszk használatot kicsit át kellene reformálni. Például szabadban azonnal elkellene törölni, hisz semmi értelme. Az üzletekben és tömegközlekedésen tenném csak kötelezővé, de ott is csak azoknak, akik épp vásárolnak vagy utaznak, tehát a dolgozókat nem tenném ki 8 órás maszk használatnak! Persze, ha a sofőr fél vagy az eladó, akkor hordhatná kénye kedve szerint. Én ennek látnám értelmét, ha fenntartanák a vásárlás és utazás során a használatát, hisz nem lenne annyi fertőzés és itt nem csak a korona, hanem más takonnyal/nyállal terjedő nyavaja a háttérbe szorulna és mindenki kibírná azt a 10-20 percet, amíg igénybe vesz ilyen szolgáltatást...
Amúgy valósan a fene se tudja, hogy nyárra elhagyhatjuk e, de valószínű szabadban nem lesz kötelező nyáron, mert az húzós lenne és úgyis tudják, hogy szinte senki nem hordaná. Ígyis csak ajak meg áll maszkoknak használja mindenki :D Bár nem értem, akkor minek húzza fel odáig? Akkor már ne vegye fel odáig se, mert ha nincs rajtad az is ugyanaz, mintha az álladon lenne vagy a nyakadon...
Tudom nagyon okos. Műtőben dolgoztam, de hála az égnek már nem vagyok része annak a kuplerájnak.
De az utcán nem te agyalap.
7-es
De nem nálunk az elmúlt 100 évben a pórnépnek.
A 6-os jól mondja, odakint tök felesleges. Én bent is levetetném, aki fél, az hordjon ffp2-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!