Pajzsmirigy alulműködésre szed valaki itt gyógyszert?
Azt szeretném kérdezni, hogy emlékeztek rá, mikor és miben nyilvánult meg az, amikor már jobban éreztétek magatokat a gyógyszer szedése alatt?
Én pár napja szedem (előtte nem szedtem soha semmit), emiatt érdeklődöm. Úgy érzem mintha nyugodtabb lennék... Lehet csak placebo hatás? 😌
Onnan tudom,hogy fázok. :D
Ha magasabb volt a tsh,izzadtam. Pedig fázós vagyok. Ha gyanúsan melegem van sokat,olyankor szoktam kérni egy tsh kontrollt,általában be is jön,akkor kell kis módosítás a Letrox dózison.
Köszönöm szépen mindkettöknek a választ. 😊 Ment a zöld! 👍
#1 Én is fázós vagyok egy ideje, az átlagnál jobban. Remélem ez egy jó jel nálam is akkor. 😀
#2 Én is volt, hogy úgy éreztem, mintha az adott reggel fittebb lennék a megszokott nyomottnál. 😀 Igaz 1 hete szedem még csak.
Én egy hete szedem, de mintha megfordult volna velem a föld. Érezhetően sokkal jobban vagyok,egyáltalán nem vagyok fáradt, megjött a kedvem mindenhez, újra érdeklődő és pozitív vagyok minden és mindenki iránt!
Mintha kicseréltek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!