Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elhúzódó hallójárat gyulladás?

Elhúzódó hallójárat gyulladás?

Figyelt kérdés
Már egy hete hallójárat gyulladásom van, 3x jártam fül-orr-gégészeten és mind a 3 alkalommal ugyanazt csinálták: egy krémes csíkot tömték a fülembe. A második kezelés utáni napon, vagyis tegnap, a fájdalmaim szinte el is tünetek. Egy borzasztó lüktető, átsugárzó és állandó fájdalom helyett, amit csak erősebb fájdalomcsillapítókkal tudtam kibírni(amit a doki írt fel), egy kis tompa kellemetlenséget érzek, ami mellett fájdalomcsillapító nélkül is tudok aludni. Azonban, ma a kontrollon kiderült, hogy a gyulladás maga egy cseppet sem javult, amit az orvos sem értett. Nincs betegségem, nem szedek gyógyszert, fiatal és egészséges vagyok, nem adna semmi arra okot, hogy ilyen lassan gyógyuljon. Elképzelhető, hogy a fájdalom és lázcsillapítók miatt regenerálódik a fülem lassabban? Illetve hogyan lehet az, hogy maga a gyulladás nem javult látszatra, de mégsem fáj már annyira?

2021. ápr. 23. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyik oldali a fájdalom?

Jobb? Bal?

2021. ápr. 23. 13:25
 2/5 A kérdező kommentje:
A bal fülemről lenne szó
2021. ápr. 23. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Biologikusan: nem hallják meg amit mondani akarsz. Gondolkozz el ezen, ez a konfliktus ami kiváltja.

A Lachesis 9CH pedig a bal oldali fájdalom/gyulladás szere.

2021. ápr. 23. 13:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt nem mások hallásával van a baj, hanem az enyémmel és nincs konfliktus, csak egy gyulladt fül ami nem olyan tempóban gyógyul ahogy annak kellene, ami nem túl bíztató.
2021. ápr. 23. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Akkor gyógyulj meg annyi ideig ahogy tudsz, meg ahogy akarsz.

A gyerekeimnél működik a konfliktus feltárás es a homeo.

Felejtsd el amit tanácsoltam.

2021. ápr. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!