Mitől lehet ez a hirtelen fáradság ?
Figyelt kérdés
Már egy ideje fenn áll ez az állapot, reggel felkelek normálisan csinálok a dolgom, majd dél és 3 között van, hogy egyszer csak rám jön ilyen nagyon brutális fáradság álmosság érzés .
Laborban voltam vérképem jó volt. Valakinek valami ötlet ? :/
2021. ápr. 23. 12:18
1/6 anonim válasza:
Voltál covidos? Ha nem csinaltatnék egy ellenanyag tesztet
2/6 A kérdező kommentje:
Igen voltam , elfelejtettem írni.
Március közepén , de fertőzés után két-három héttel jelentkezett, ezért nem gondoltam ra :/ vagy ennyi idő után is okozhat a Covid tüneteket ?
2021. ápr. 23. 12:35
4/6 anonim válasza:
Még hónapokkal később is okozhat tüneteket a covid,de az is lehet csak egy kis tavaszi fáradtság.Arról nem beszélve milyen frontok vannak most.
5/6 A kérdező kommentje:
Hmm akkor kicsit megnyugodtam :D.
Csak tényleg reggel elmentem itthonról , haza értem délben és boom olyan fáradság álmosság jött rám ... legszívesebben elaludtam volna .. kb 15-20 percig tartott talán fél órát .
2021. ápr. 23. 13:16
6/6 gublug válasza:
Tavasz van. Ilyenkor jön a tavaszi fáradtság is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!