Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valami komoly bajom?

Lehet valami komoly bajom?

Figyelt kérdés

Egy ideje megjelennek rajtam idő közönként lila meg kék foltok, főleg a lábamon, a karjaimon, fenék tájt, sok helyen és ma fedeztem fel egy nagyobb méretű (kb 20 ft-os) kékes lila foltot a bal lábamon ami korábban ott volt csak nem volt még bedabadva, mára viszont bedagadt kicsit. Nem ütöttem be magam ott, de durván kijött.

Meg mostanában rettenetesen álmos vagyok, volt, hogy délután fél 4-ig aludtam mert este voltam csak fenn de ma is így volt csak este se tudok fenn maradni. Meg néha mintha a fejem átulján kis nyomást éreznék ilyen fájdalmat ami eddig nem volt.

Meg észrevettem, hogy fájnak a karjaim meg a lábaim, ma szedtem magamnak levest és úgy fájt közben mintha begörcsölt volna pedig semmi megerőltetőt nem csináltam és néha nehezen tudok egyensúlyozni a lábaimon, így előre dölök és nem maradok meg rajtul.

Igaz mostanában szinte csak fekszem az ágyon, vagy gépezek mert itthon vagyok csak bár korábban nem volt ezzel gond mert azért járok néha naponta sétálni.

Korábban valami pajzsmirigy alulműködésre gyanakodott az orvosom amire kaptam is tabletát de utána nem éreztem szükségét mert elmúltak a korábbi panaszok de ezek most újak és nem tudom mennyi köze van ehhez.

Lehet más bajom is? Vérvételen nem mutatott ki nagyon eltérő dolgokat csak ezt a pajzsmirigyre utalót. De igaz ez is több hónapja volt azóta szerintetek változhattak a dolgok?

A végtag fájdalmat csak pár napja érzékelem, az egyensúlyozást is viszont a lila foltokat régóta viszont erre mondta,hogy sima bevérzések de ez a mostani eléggé ijesztő.

22l

2021. ápr. 19. 05:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tudok mit mondani, hívd fel a háziorvosodat, mondd el neki, és kérj labort!

Ha nem ütötted meg, akkor valamilyen vérképzési probléma.

2021. ápr. 20. 09:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az lesz bár multkor ezekre azt mondta sima bevérzések bár az utóbbi kicsit aggaszt. csak nem csesz le emiatt :D

2021. ápr. 20. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, sima bevérzések. De maguktól nem kerülnek oda... Annak oka van. Elsősorban leggyakrabban ütődéstől, benyomódástól.

De ha ez nincs, akkor a gyenge érfal okozza. Ezt pedig valamilyen vérképzőszervi probléma, de ezen belül több minden lehetséges.

Nem vagyok egészségügyis, csak laikus. De nem tudok más okot, amitől magától keletkezhet.

2021. ápr. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!