Torkomban van egy duzzanad hatul mar vagy 1 honapja ott van és nem tudom mi az voltam vele orvosnal ö nem latott semmit gyulladas csökkentöt irt fel nekem de az se veszi ki nehezen tudok töle nyelni mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 17:47
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kezdjek vele orvoshoz nem mehetek megint mert csak gyulladascsokkentoket ir rá
2021. ápr. 17. 19:22
12/17 anonim válasza:
Nincs egy harmadik orvos? Vagy ismeretségi körön keresztül valaki?
Nem normális hogy 1 hónapja gyulladáscsökkentőn élsz, és nem javul semmit. Ráadásul a gyógyszer tönkreteszi a gyomrod, a májad és a veséd is.
Sajnos ilyen az eü, ha nem csapsz az asztalra, nem segítenek (tisztelet a kivételnek)
13/17 A kérdező kommentje:
Evvel hova kérjek idöpontot a korházba?
2021. ápr. 18. 08:15
15/17 anonim válasza:
Fül-orr-gégészetre. Bízzunk benne, hogy nem kell beutaló. Ha kell, akkor meg felhívhatod őket, elmondod ezt az egészet, hátha tudnak segíteni.
16/17 A kérdező kommentje:
Kértem idopontot de nem engednek be korhazba csak azokat akik sürgös ellátásra szorulnak a covid miatt
2021. ápr. 19. 15:10
17/17 anonim válasza:
Hát komolyan mondom már😖
Nincs több ötletem, valahogy próbálkozz még, ne hagyd annyiban!
És jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!