Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudnátok nekem a vírusról...

Tudnátok nekem a vírusról terjedő álhíreket mondani?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy régebbiek vagy újabbak, bármi jöhet. Előre is köszönöm!

2021. ápr. 14. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Pl, hogy az iskolazár pozitívan befolyásolta a járványgörbét.
2021. ápr. 15. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 az nem álhír csak Orbánék késő döntöttek novemberbe is késő volt márciusba is késő volt már
2021. ápr. 15. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
2021 március
2021. ápr. 15. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Innen tudsz szemezgetni. A régi csoportot törölték, de itt is gyűlik a hülyeség.

2021. ápr. 15. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
21%

12-es

Ja, mindig ez a duma van. Akármikor akármit zárnak, ha bejön, még véletlenül sem a görne természetes lefutása, ha nem jön be, későn zártak. Qrvára szinte semmit nem csökkent a kontaktusok száma attól, hogy éppen iskolazár van. Boldog-boldogtalan mászkál, főleg, ha az idő is jó, nem azzal az állandó 25 emberrel találkozik a diák, hanem minden nap 25-25 másikkal, hurrá, adtunk a szarnak egy pofont.

2021. ápr. 16. 00:02
 16/17 anonim válasza:
100%
Én olyannal találkoztam, hogy az illető az izraeli egészségügyi miniszterre hivatkozva, azt mondta hogy az oltás után Az idősek 40x nagyobb arányban halnak meg az oltás után, mint a covidba , a fiatalok pedig 200x nagyobb arányban. Utólag kiderült, hogy nem is mondták ilyet, pedig a srác már nagyon lelkes volt, hogy rátalált az "igazságra," :D
2021. ápr. 22. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ez a kedvencem:D

„Szicília covix vezetője letartóztatva,8 társával.Közel 2 millió euró kenőpénzt juttatott el politikusokhoz és orvosokhoz h azoknak segítsen.Itthon is ez megy!!”

2021. ápr. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!