Quamatel Mini kúra magamtól? Vagy mit tegyek?
A házi orvossal most amúgy is nagyon nehéz beszélni, így gondoltam érdeklődnék itt.
Kb másfél hete minden reggel ébredés után nem sokkal egy 20-30 percet krákognom kell. Olyan mintha valami a mandulámon lenne. Aztán egésznap teljesen rendben van a torkom másnap reggelig.
Ami pár napja jelentkezett még, hogy egyik este megettem 2 narancsot, aznap este égett a gyomrom, de nem volt vészes. Másnap reggel szintén égett, egészen délutánig.
Szintén pár napja van az is, hogy fáj a gyomrom. (a wczés normális). Most éjszaka viszont éhes lettem, benyomtam egy jó nagy tányér bolognait😳
A gyomrom azóta fáj, morog, és most jelenleg megint krákogok de most nem olyan durva mint reggel.
Pár éve kB 5-6 volt egy ilyen, vagyis hasonló, akkor ajánlotta a háziorvos, hogy kúra szerűen szedjek napi 2x quamatel minit, és el fog múlni. Akkor nem volt krákogás csak a gyomorégés, és a gyomorfájás. Valóban igaza volt, mert az első szem tabi után semmi baj nem volt, de azért végig szedtem.
Lehetséges most is jó ötlet lenne?
Internetet nézve eléggé reflux gyanús is a dolog sajnos.
Viszont nem jön fel semmi a torkomon, se keserű se semmi más.
Azon az eseten kívül, mikor szednem kellett a gyógyszert, kB 4-5 alkalommal égett a gyomrom a 29 évem alatt.
Mit tegyek?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!