Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez? Covidos lehettem?

Mitől lehet ez? Covidos lehettem?

Figyelt kérdés
Néhány hete halvány pozitív lett egy gyorstesztem. Különösebb tünetem nem volt. Hőemelkedésem volt és fájt a hátam. A hátam azóta is fáj. A pcr tesztem negatív lett. Azóta viszont sokkal fáradékonyabb vagyok és nem tudok futni. Pedig 5-10km között simán szokott menni és az első 3-4km kifejezetten jól esik. Azóta 2x próbáltam futni, de egyáltalán nem esett jól és nem bírtam. Most is az első km után inkább befejeztem, mert csak szenvedtem. Lehetséges, hogy covidos voltam, vagy mitől lehet ez? A negatív pcr teszt után csináltam gyors vértesztet is, ami azt mutatja ki, hogy átment-e rajtam, az is negatív lett. Vagy lehet, hogy még korai volt az a teszt?

2021. ápr. 10. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg korai volt a teszt, és átmentél rajta.
2021. ápr. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!