Mit gondoltok mikor lesz vege ennek a koronavirusnak?
Az olyan orszagokban, ahol keson zartak le, es a legnagyobb baj kozepen nyitnak, ott nagyon nem.
Iden se megyek latogatoba, mert ott el fog szabadulni a pokol.
Egyebkent pedig het ev mulva teljesen elfelejthetnenk, es jovore mar szepen elhetnenk, de a felelotlenseg minden eredmenyt tonkrevag.
Bill gates az oltásokkal megnövelt elettattamtol várja, hogy nem szülnek halomra a szegenyebb orszagokban.
Ez lett kifordítva, hogy retteghessetek...
Es pl szeptembertol mar tanulhatunk rendesen az egyetemen? Mert ez nem oktatas, nemhiszem hogy barmilyen nehyedik hullamot eltudnanak hitetni foleg vagy 5 millio beoltott utan
Ha ezek utan hogy innentol minden oke lesz igeretek ellemeben kitalaljak a hulyeseget azzal magukkal basznanak ki
Szóval az oltással akarják kiirtani az embereket, de nem kötelező felvenni, van akinek nem is javasolják. Meg még válogathatsz is, hogy mivel öljön meg a billgéc. Akkor már nem is a vírussal akartak megölni? :D
A vakcinák pontos hatékonysága egyelőre nyilván kérdéses, ahogy az is, hogy meddig véd. Én is úgy gondolom, hogy évekig nem tudnak lezárásokat csinálni, most is a 'buli' közepén nyitnak. Bízzunk benne, hogy ősszel már egyetem is lesz, nekem is tele már mindenem az online bohózattal.
Akkor, amikor már mindenkit örökké tartó adósságba, adósrabszolgaságba sodortak.
A vendéglátósok csak a kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!