2 napig tartó koronavírus-betegség tünetekkel, van ilyen?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy valakin kijönnek tünetek (pl. szaglásvesztés), de csak két napig tartanak?2021. ápr. 4. 20:07
1/14 anonim válasza:
Lehet, több ilyen esetről hallottam/olvastam.
2/14 anonim válasza:
Igen, nekem special 3 napig tartott.
3/14 anonim válasza:
10-bol 8 embernel 1-2 napig tartanak a tunetek..
4/14 anonim válasza:
3
Kétlem, mivel az átlagos időtartam 10 nap körül van.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szaglásvesztés is tarthat csak 1-2 napig?
2021. ápr. 4. 20:28
6/14 anonim válasza:
igen. a 10 nap az a hivatalos karanten. munkatarsam 6 hete pozitiv(meg mindig) ezert nem engedik dolgozni, viszont a doki nem vette tappenzre, mivel a hivatalos ut a 10 nap karanten, utana senkit nem erdekel ki hova megy. a munkahely teszteli hetente, es amig nem negativ, nem engedik jonni. neki. 2 napig voltak tunetei, utana az egvilagon semmi baja nem volt, nemtud magaval mitkezdeni. foleg ugy, hogy mar mehet barhova, csak dolgozni nem. nevetseges az egesz vedekezesnek csufolt bohockodas
7/14 anonim válasza:
Többtől hallottam hogy 2-3 nap volt a szaglásvesztés, a láz , meg a többi tovább tartott.
8/14 anonim válasza:
Szaglás vesztés nálam 1-2 nap volt.
9/14 anonim válasza:
Nálam teljes szaglásvesztés 1 napig tartott majd 2 nap mulva fokozatosan rendbe jött ismét.
10/14 anonim válasza:
Nálam volt ilyen, pedig az elmúlt 15 évben még egy náthám se volt soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!