A koronavírus utáni tünetek miért újultak ki több hónap után?
Figyelt kérdés
Már kisebb súlyok emelgetésétől, melegebb zuhanytól is kiújulnak. Illetve nemrég voltam allergiás és beteg, talán ez is közre játszik. Gyakorlatilag kezdenek visszajönni a tünetek (nem teljesen), pedig alig másfél-két hónapja voltam koronavírusos, elég sokáig, szóval védettségem biztosan van.
Van valamilyen gyógyszer, ami kifejezetten a koronavírus tüneteinek a kezelésére szolgál? Egyértelműen idegrendszeri probléma, ideggyulladás, ideggörcs, nem is akármilyen, amit a covid okoz.
Eddig sajnos semmi kutatási eredményt nem találtam ezzel kapcsolatban.
2021. ápr. 3. 13:04
1/5 anonim válasza:
'szóval védettségem biztosan van.'
Haha, ne legyél benne olyan biztos. Másfél hónap után már nekem sincs.
2/5 anonim válasza:
Dehat elore mondtak, hogy ez aztan nem influenza.
3/5 anonim válasza:
Poszt covid szindróma. A tünetek megegyeznek a coviddal. Magyarul koronavírus fertőzés utáni tünetegyüttes. Olvass utána!
4/5 A kérdező kommentje:
#1 Azt mondták 3-6 hónap védettséget ad.
2021. ápr. 3. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!