Lehetséges hogy immunis vagyok a covidra?
Figyelt kérdés
Párom covidos, már 12 napja nagyon rosszul van, elég súlyos tünetekkel. Egésznap egy légtérben vagyunk, egy ágyban alszunk, stb. Én mégis nagyon jól vagyok és 2 gyorsteszt és 2 pcr teszt is negatív lett. Hogyan lehetséges ez?2021. ápr. 3. 00:38
1/12 anonim válasza:
Passz. -Sokakon átmegy tünetmentesen.
2/12 A kérdező kommentje:
De aki tünetmentes azoknak a teszt akkor is pozitív nem?
2021. ápr. 3. 00:46
3/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Még nem tanulmányozták a természetesen immunis embereket.
4/12 anonim válasza:
Mindig van egy pár kivétel, akik immunisak lehetnek egy-egy járványra. Középkorban is jegyeztek fel olyan eseteket akik körül mindenki meghalt pestisben, ők végig ott voltak és ápolták a betegeket, de nem kapták el. Utána is jártak az okoknak, egy dokumentumfilmben láttam, de a részletekre nem emlékszem.
5/12 anonim válasza:
Már elkaptad valamelyik előző hullámban.
6/12 anonim válasza:
van olyan ismerösöm elkapta 2 napig majd meg halt a gyereke asszonya meg nem kapta el 10 nap karantén alatt. ha lenyeled meghal a gyomrodban ezért kel sürün inni hogy ne jusson a tüdöbe.de ha tényleg immunis vagy mától te vagy a legjobb barátom :DD
7/12 anonim válasza:
Én novemberben kaptam el. Rendesen megszenvedtem. Páromnak semmi baja nem volt, és neki is negatív lett 2 tesz is. Pedig mi is egy léktérben voltunk végig.
8/12 anonim válasza:
6-os
"ha lenyeled meghal a gyomrodban ezért kel sürün inni hogy ne jusson a tüdöbe"
Nos ismerek olyat, akinek a gyomrára ment rá, nem marad benne semmi étel, (hasmenés/hányás) bekerult a kórházba, kiszáradás veszélye miatt.
9/12 anonim válasza:
6os vagyok egy idöben ezt javasolták . de inkább fossam össze magam minthogy ne kapjak levegöt és a halált kivánjam .szerintem
10/12 anonim válasza:
Értem 6os :) de az a baj hogy nem tudod előre úgyse, ha mély levegőt veszel akkor egyből bejut a tudőbe :/ de ha "szerencséd" van akkor pont lehet megtapadt a nyelőcsőn és lenyeled :D
Bár egyik verzió se jó, de igazad van inkább ha lehet nem akarok lélegeztetőgépre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!