Enyhe tunetekkel igazolt beteg vagyok! A covid nalatok is hullamzoan jott elo?
Ugy ertem, hogy egyik nap tok jol voltatok a kovetkezo nap kevesbe es igy tovabb.. En eddig enyhe tunetekkel vagyok itthon, ma viszont delutantol eleg furcsan erzem magam, neha beszur a szivemnel de 1 perc után nem erzem, a levegot rendesen veszem, de olyan mintha a tudomnel lenne egy furcsa erzes, enyhe rezges vagy nem tudom hogy irjam le.. A vernyomasom az elobb 106/72 70es pulzussal volt. Szedulni nem szedulok, mar a fejem sem faj, csak kohogok, de azt sem allandoan es nem szaraz a kohogesem, mert neha felkohogok... A kohoges miatt lehet ez a furcsa erzesem?
Covid utan kardiologushoz vagy mellkas rontgenre menjek esetleg? Gyogyulas utan mennyi idovel ajanlott menni?
Koszonom a segitseget!
Egy 20 eves lany
Nagyon durva fejfájás, fülfájás. Étvágytalanság is volt, vagyis az is még mindig tart. 1 hét alatt 5 kiló ment le.
Kekszet próbáltam enni.
Neked fáj a mellkasod? Akkor már mentőt kell hivni..
Nem faj a mellkasom, csak van egy furcsa erzesem, ahogy leirtam.
A mellkasom alapjaraton szokott fajni, egyszer csak emiatt teszteltek tavaly. Akkor beszelgettem a mentossel, aki vegezte a tesztet es azt mondta, hogy sok embernek faj a mellkasa es nem csak covid miatt hanem alapjaraton is elofordul neha.
Én 10 napig voltam lázas, 3 5 hétig voltam beteg.
Alig tudtam enni. 1 hétig csak banánt meg pirítóst ettem magában, néha,ha jobb kedvem volt, vajasan. És csak lidl_ös baracklevet tudtam inni napokig.
1 hét alatt fogytam 4 kg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!