Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van összefüggés hogy egyre...

Van összefüggés hogy egyre több a beoltott, és egyre növekszik a fertőzöttek száma, és a halálozások száma?

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 15:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
32%

"A Föld lakosságához képest a 2,7 millió ember halála nem sok 1 év alatt."

Mivel kb. mindenki otthon ül, lezárva mindennel.

"Míg az influenza javarészt szezonális, a covid nem az."

Nem igaz, egész évben jelen van, csak a föld más-más részein.

"A kórházakban a halálozások elsődleges oka a fertőzések és a tüdőgyulladás volt, covid előtt is."

Ha nincs covid, nem jutnak kórházba, tehát fertőzést sem kapnának el.

" Persze, sajnálatos, hogy meghaltak, de napi szinten meghal csak MO-n 350-400 ember."

[link]

2021. márc. 26. 11:12
 32/41 anonim ***** válasza:
35%

Igen, a rák nem fertőző, de mivel bizonyítod, hogy aki covid halottként van elkönyvelve, az valóban abba halt bele? Rákos emberek is elkapják, hiába vannak vég stádiumban, papíron covid halottként szerepelnek. Egy konkrét esetet említek most csak meg a kedvedért. Volt egy vakbeles azt hiszem 17 éves fiú Magyarországon. Nem kezelték, meghalt és covid halott lett. A családja még szót is adott ennek, el lehet olvasni, ha valakit érdekel. Ő csak 1 eset, de ki tudja, mennyi van még. Persze kussolni kell és ne hogy közöld az igazat, mert még te leszel meghurcolva.

Nem ül otthon mindenki. Ne hogy azt hidd. Akinek van még munkája, az ugyanúgy dolgozik, tömegek vannak a bevásárló központokban és ez csak a civilizáltabb országok, máshol ahol enni is alig van mit, illetve nincs orvosi ellátás, ott sem haltak ki az emberek.

Értelmezd a "javarészt" szót, itt ne hogy már nekem kelljen magyarázkodnom. Mellesleg a Föld nagy F.

Persze, mert csak a covid miatt jutnak kórházba az emberek. Megszűnt minden más betegség. A családomban egy 82 éves néni agyvérzést kapott és kórházba került. Miért is ne, pozitív lett a covid tesztje. Tehát ő hiába más miatt került kórházba, kórházban ápolt covidosként szerepelt a nyílvántartásban. Felfekvéses lett, mert nem is nyúltak hozzá, nem sétáltatták, miután pozitív lett a teszt. Szerencsére egyre jobban van, otthon gyógyulgat. Gondolom el vitte volna a covid, ha valóban fertőzött lett volna. Tehát a teszt ennyit ér, illetve nem a covid miatt került kórházba.

A kórházi fertőzések meg a tüdőgyulladás nem újkeletű dolog. Szerintem nem kell magyarázni annak, aki veszített már el családtagot. Nagypapám évekkel ezelőtt halt meg. Nem tudott már menni sem, nem is tudta hol van, katéterezték stb a kórházban. Nagymamám napi szinten utazott fel hozzá, mert nem cserélték sem a katétert, sem a pelenkát, de még csak meg sem mosdatták. Tüdőgyulladás vitte el. Másik távolabbi családtagom a kórházban kapott vérmérgezést, miután le kellett vágni a lábát, mert ennyire szartak rá. Ezek covid előtt történtek. Szerinted most más a helyzet? Ha covid előtt ilyen volt az eü, akkor most sem más, sőt, még rosszabb, csak a covidra fogják, ha valaki meghal. Az sem mindegy, hogy bakteriális vagy vírusos tüdőgyulladás, de tüdőgyulladást is csak a covid okoz már...

Az, hogy a halálozás mértéke nőtt, nem a covidnak köszönhető. Jóval megugrott az ellátatlanság miatt, a szegénység miatt és az öngyilkosság miatti halálozás. 1 éve félelemben tartják az embereket, sokan kilátástalan helyzetben találják magukat. Idén eddig 32 millióan születtek és 13 millióan haltak meg. Kevesebb a születés, mint tavaly? Lehet, mert ebben a bizonytalan helyzetben sokan halasztják a gyermek vállalást. De így is jócskán több gyermek született, mint ahányan meghaltak idén.

Nézd, én megértem, hogy más állásponton vagy, mint én. De minden mondatodat ütni, cáfolni tudom. Azt sem értem, miért vitázol velem és miért nekem kell magyarázkodnom. Ha annyira tisztában vagy mindennel, akkor miért szócsatázol? Én normális hangnemben írok, te meg kötözködsz. Szerintem így nincs értelme ennek a vitának. További szép napot!

2021. márc. 26. 13:41
 33/41 anonim ***** válasza:
44%
32, azért te is rohadt rosszul látod, nem kell ahhoz meghalni egyből, hogy covid után meghalj a közeljövőben, vagy szervi leállásaid legyenek. Azt hiszed, hogy ha kiheverted, akkor kiheverted? Nagyot tévedsz.
2021. márc. 26. 17:28
 34/41 anonim ***** válasza:
56%
Ráadásul ha úgy fogsz meghalni, lehet 2 hónap után a covid után, hogy nem mutatható ki a szervezetedben tehát nem az miatt haltál meg, de az tette tönkre a szíved.
2021. márc. 26. 17:31
 35/41 anonim ***** válasza:
25%

És szerinted ez a vakcinákra nem vonatkozik? Minden happy lesz, ha oltatod magad egy olyan cuccal, amiről azt sem tudják, mit okoz? Ember, erről beszélek, csak nem a coviddal összefüggésben, hanem az oltással. A ráktól kezdve ki tudja mit okozhat. Oltassanak a terhes nők is, közben meg sorban vetélnek el. És nem, ez sem kamu és nem vicc. Nem értem, hogy a te szavad és az én szavam miben másabb ebből a szempontból. Igen, lehet a covidnak is szövődménye, de a vakcinának nagyobb százalékban. Most kísérleteznek az embereken. Tudtad, hogy van, aki placebo-t kap? Láttad a híresebb emberkék beoltását? Csak, hogy egy példa is legyen, egy a sok közül, Kamala Harris:

[link]

Nem engem kell kioktatni, sem megkérdőjelezni. Ha annyira veszélytelen az oltás, miért van több ilyen videó? Egyik sem kamu, össze vágott, mielőtt erre is rávágnád, kamerák előtt történt. Szóval belém köthetsz továbbra is, vagy beláthatod, hogy valami van abban, amit írok és az oltással valami nem oké. Facebookos válaszoknál és itt is lehet oltás utáni rosszullétekről, halálokról olvasni. Tényleg nem vitázni szeretnék, de baszki ezek tények, bizonyítékok arra, hogy sántít az egész.

2021. márc. 26. 19:25
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Imádom az ilyen szemellenzőseket, mint te.

Az általad linkelt videó cáfolata: [link]

2021. márc. 26. 19:56
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

Te hiszel a cáfolatokban? 😀 Tiffany Dover oltás utáni halálát is cáfolták, még videó is készült, ahol több nővérrel együtt állt a lépcsőn. Csak hát az egyértelműen nem ő volt.

Maradjunk a te "hivatalos" oldaladon. Egyértelműen nem ő volt, de itt mégsem írnak erről:

[link]

2020 December 12.-én volt az utolsó Facebookos bejegyzése. Annó kint volt, hogy házas, megnéztem a férje oldalát is, aki éppen feltett egy búcsú videót Tiffanyról. Az a videó villámgyorsan le is törlődött. Ennyit a cáfolatokról.

2021. márc. 26. 20:53
 38/41 anonim ***** válasza:
64%

"2020 December 12.-én volt az utolsó Facebookos bejegyzése."

vajon miért lehet, hogy valaki aki csak egy magánember volt addig, de hirtelen összeesküvéselméletgyártók célkeresztjébe került, inkább visszavonul a szociális médiából?

2021. márc. 26. 21:08
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
De a kamerák előtt nem félt. Persze, aztán csak úgy vissza vonult, holott a fél világ tud róla... Se kép, se egy rövidke kis videó, hogy "élek". Az utolsó bejegyzése alatt van 24 ezer komment, érdemes olvasgatni.
2021. márc. 26. 21:17
 40/41 anonim ***** válasza:
66%
Igen, pontosan ezt szokták tenni sokan, akiket az összeesküvésgyártók kipécéznek maguknak. Senki sem kívánja, hogy egy amúgy meggyőzhetetlen brigád pokollá tegye az életét, csak mert azt sem hiszik el, hogy tényleg létezik. Ez megtörtént a Sandy Hook mészárlás áldozatainak szüleivel, és most megtörtént egy nővérrel is, aki rosszul lett egy oltástól, mert nem szereti a tűt.
2021. márc. 26. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!