Mik ezek a hirtelen tünetek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 1 órával ezelőtt egy fura rossz közérzet jött rám, aztán hasmenésem lett, most pedig annyit érzek hogy nagyon fáradt vagyok, a kezemet is rossz felemelni, el tudnék aludni.2021. márc. 24. 20:21
1/5 A kérdező kommentje:
Talán szorongás miatt?
2021. márc. 24. 20:21
2/5 anonim válasza:
szorongás is benne lehet a pakliban, vagy az is hogy valami olyat ettél, amit nem bír a gyomrod, ha antibiotikumon vagy, az is okozhat ilyen panaszokat, de akár egy vírus is
3/5 A kérdező kommentje:
Már lehet beképzelem de mintha levegőt egy picivel nehezebben kapnék
2021. márc. 24. 20:26
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok antibiotikumon, már kaja előtt kijött sajnos. azóta vacsoráztam
2021. márc. 24. 20:26
5/5 anonim válasza:
próbálj meg aludni és igyál vizet. pár napig próbálj székletfogó kajákat enni(háztartási keksz, főtt krumpli, ropi), ha pár nap után még rosszabbul érzed magadat, hívd fel a háziorvosodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!