Ilyenkor mi a teendő? ( Biopszia)
Figyelt kérdés
NHL gyanús nyirokcsomók vannak szerteszét a testemen. viszont a covid miatt nem akarják kiműteni,mert hogy járványügyi helyzet van. Biopszia lenne2021. márc. 23. 21:23
2/7 A kérdező kommentje:
Mit lehetne tenni hogy ne kelljen hónapokat várni?
Értem én hogy covidcvan,de vannak a covidnál súlyosabb betegségek is. Pl daganatok.
2021. márc. 23. 21:27
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezt nem tehetik meg. Onkológiai eatas kell, hogy legyen, és ha gyanú van daganatra, a diagnosztikát el kellene végezni.
5/7 anonim válasza:
Ha sok pénzed van, akkor magán klinika. Ha nincs sok pénzed, akkor vársz és mondjuk addig egészségesen táplálkozol, nem dohányzol, nem iszol, nem eszel cukros, fehér lisztes dolgokat és bízol a legjobbakban.
6/7 anonim válasza:
Maganrendelesek utan nezz es tudd meg az arakat. Van, ami nem annyira kerul sokba, megse mennek emberek el. Bar ez nagyobb tetel lehet, de maganrendelesen fogadnak, legalabb egy konzultaciora.
7/7 Senior Séf válasza:
De megtehetik, és meg is teszik, kedves 4-es. Dicső vezérünk intézkedései nyomán több ezer fő hiányzik az egészségügyből, a maradék pedig minden erejét bevetve a COVID ellen próbál fennmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!