Torok, mandula gyulladás ? Több lennt !
Az előzmény :ősz óta kivizsgálás alatt állok , lesz majd csontvelő mintavételem ,de ez mellekes most.
Folyton elkapok valamit , de fogalmunk sincs ez mi lehet .
6napja fáj a torkom , eddig nem láttam , ma bevilágítottam mélyre és lefotóztam a torkom,hogy lássam . A mandulám mögött végig le az egyik oldalán a torkomnak ilyen kis ( kb 3mm) fehér dolgok vannak . Kb 9 van belőle , nagyon nem néz ki jól . Gondoltam már tüszős mandulagyulladásra ,de a manduláimnak semmi baja , a torkomon futnak végig ezek a dolgok . Mit csináljak vele ? Orvoshoz sehova nem engednek be, mert fáj a torkom és minden Covid körül forog.
Egyáltalán mi lehet ez , már nyelni is alig bírok . Valaki ? Köszönöm szépen előre is a válaszokat , szép napot
Kicsit fura , eldöntötte a képet az oldal ,remélem azért kivehetők a dolgok belőle . Ami a képen közel van az a nyelvem és a nyelvcsapom .
Ez tüszős mandulagyulladásnak néz ki!
Tudsz fotózni távolabbi képetahol látható az egész torkod?
Lehet,hogy antibiotikum kellene!Lázad is van?
Itt kép , fejjel lefele van sajnos . Ott ahol van a fehér dolog ott kezdodik es megy lefele a torkomban . Igen , van lázam is .
Itt akár mandulakő is lehet,de inkább mandulagyulladásnak néz ki.
El kéne menned a gégészetre megnézetni,nehogy Covid legyen.Nagyok a manduláid is és piros a torkod. Mennyi idős vagy?
Sehova nem engednek be torokfájással,próbáltuk. 1hete teszteltek covidra , negatív .
Egyépként 17 éves vagyok .
Telón kell időpontot kérni.Az én torkom is mindig hasonló mint neked,piros,erezett,hólyagos,nagy mandulák.
A te manduláid is nagyok?
Sziasztok ! Igen nagyobbak voltak ,de nem sokkal , nekem ezek fehér dolgok okoztak fajdalmat.
Ma van utolsó nap az antibiotikumom , teljesen rendbejott !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!